Ομιλίες του Σεβασμ.Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου και του Σεβασμ.Μητροπολίτη Ν.Σμύρνης κ. Συμεών κατά την Ιερά Αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου στη Σουρωτή Θεσ/νίκης (11-12/7/2017).


Το κοντάκιο του Αγίου Παϊσίου και ο Ακάθιστος Ύμνος κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου (12/7/2016) στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.


Ευλογία των αρχιερέων με τα δικηροτρίκηρα κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου (12/7/2016) στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.


Η επιλύχνιος ευχαριστία κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου (12/7/2016) στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.


Προσφώνηση της Γερόντισσας Φιλοθέης μοναχής και αντιφώνηση του αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης. 


Προσφώνηση του Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου και αντιφώνηση του αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/7/2016, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ, ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ "ΙΚΕΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ/ΑΓ.ΠΑΪΣΙΟΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ 4:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Ι. ΜΟΝΗ.


Ι.Ν.Παναγίας Ναυπλίου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ (video)

 

Αγρυπνία Ι.Ν.Αγ.Φωτίου

 

 Αποσπάσματα από την Πατριαρχική αγρυπνία της 1η εορτής του 

 Αγίου Παϊσίου στην Ι. Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη

 Σουρωτή Θεσσαλονίκης:

- Ανάγνωση απόφασης αγιοκατάταξης

- Χαιρετισμοί

- Ομιλία Α.Θ.Π. Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου

 


Βεατρίκη Καλαϊτζή
Συνέντευξη με την κυρία Βεατρίκη Καλαϊτζή, συμμαθήτρια του Αγ. Παϊσίου.

Κοινωνική Ανατολή
Από Κοινωνική Ανατολή


Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.Νικοδήμου


 Απόφαση αγιοκατάταξης