Το κοντάκιο του Αγίου Παϊσίου και ο Ακάθιστος Ύμνος κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου (12/7/2016) στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.


Ευλογία των αρχιερέων με τα δικηροτρίκηρα κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου (12/7/2016) στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.


Η επιλύχνιος ευχαριστία κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου (12/7/2016) στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.


Προσφώνηση της Γερόντισσας Φιλοθέης μοναχής και αντιφώνηση του αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης. 


Προσφώνηση του Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου και αντιφώνηση του αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου κατά την Ιερά αγρυπνία στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου στο Ιερό Ησυχαστήριο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.



 


Ι.Ν.Παναγίας Ναυπλίου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ (video)

 

 


 Αποσπάσματα από την Πατριαρχική αγρυπνία της 1η εορτής του 

 Αγίου Παϊσίου στην Ι. Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη

 Σουρωτή Θεσσαλονίκης:

- Ανάγνωση απόφασης αγιοκατάταξης

- Χαιρετισμοί

- Ομιλία Α.Θ.Π. Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου

 


Βεατρίκη Καλαϊτζή
Συνέντευξη με την κυρία Βεατρίκη Καλαϊτζή, συμμαθήτρια του Αγ. Παϊσίου.

Κοινωνική Ανατολή
Από Κοινωνική Ανατολή


Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.Νικοδήμου


 Απόφαση αγιοκατάταξης